TOBBES Genel Kurul Delege Seçimi yapıldı




12 Temmuz 2023, 10:45

Türkiye Odalar, Borsalar ve Birlik Personeli Sigorta ve Emekli Sandığı Vakfı’nın Karadeniz Bölgesi Teşekkül Delegeleri ve Genel Kurul Delegeleri seçimi gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar, Borsalar ve Birlik Personeli Sigorta ve Emekli Sandığı Vakfı’nın Karadeniz Bölgesi Teşekkül Delegeleri ve Genel Kurul Delegeleri seçimi gerçekleştirildi. Samsun TSO ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Divan Başkanlığını, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı Salih Zeki Murzioğlu yaptığı seçimlere Karadeniz Bölgesi’ndeki 65 Oda ve Borsa’dan Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreterler düzeyinde temsilciler katıldı.

Seçimde odamızı Genel Sekreter Alper Saygılı temsil ederken, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Murzioğlu’nun kısa bir açılış konuşmasının ardından yapılan seçimlerde 5’er asil ve 5’er yedek olmak üzere Teşekkül Delegeleri ve Genel Kurul Delegeleri yapılan oylamayla belirlendi. Seçim sonunda Başkan Murzioğlu, seçilen üyelere çalışmalarında başarılar diledi.