Tokat il/ilçe Oda/Borsa Başkanlarından Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

26 Mayıs 2023, 19:46

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Gökdere, Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bora, Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp Coşkun, Niksar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ülker, Zile Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necati Bice ve Zile Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Teke ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette, oda ve borsaların çalışmaları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulurken, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten ile diğer oda/borsa başkanları talep ve isteklerini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na ilettiler.