Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama etkinliklerine katıldı…




19 Mayıs 2023, 13:35

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Turhal’da törenle kutlandı. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basarak bağımsızlık meşalesini yakmasının 104'üncü yıldönümü kapsamında Turhal Mehmet Uzun Kapalı Spor Salonunda kutlama etkinlikleri gerçekleştirildi.  

             Turhal Mehmet Uzun Kapalı Salonunda gerçekleşen programa Turhal Kaymakamı Ali Gökay, Turhal Belediye Başkan Vekili Selim Kul, Cumhuriyet Başsavcısı Aydemir Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Ali Soner Bozan, İlçe Emniyet Müdürü Nadir Öztürk, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, STK ve Siyasi Partilerin Temsilcileri, askeri ve idari erkânın yanı sıra vatandaşlar katıldı.

            Tören sonrası Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Milli mücadele meşalesi bundan 104 yıl önce bugün Samsun'a Atatürk'ün ayak basması ile yandı ve hiç sönmedi.  

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Turhal Mehmet Uzun Kapalı Spor Salonunda gençlerimizin coşkusu ve heyecanıyla gerçekleşen etkiliklere katıldık.  

Geleceğimizin ve ülkemizin güvencesi olan gençlerimize başarılarla dolu bir ömür diliyorum. Bu vesileyle bir kez daha geleceğimizin teminatı gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.”dedi.