Turhal Pancar Ekicileri Kooperatifinden Odamıza Ziyaret...

26 Nisan 2018, 19:00

Turhal Pancar Ekicileri Kooperatifi İştirakleri Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Bekler, beraberinde Kooperatif Başkan Yardımcısı Necati Taşdemir ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Turhal Pancar Ekicileri Kooperatifi İştirakleri Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Bekler ve Kooperatif Başkan Yardımcısı Necati Taşdemir Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz'in tekrar Odamız Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmesinden dolayı tebrik ederek, başarılar dilediler.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz de Turhal Pancar Ekicileri Kooperatifi İştirakleri Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Bekler ve Kooperatif Başkan Yardımcısı Necati Taşdemir'e gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

Karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden  ziyaret dilek ve temenniler son buldu.