Berat Kandilimiz Mübarek Olsun…




06 Mart 2023, 17:28

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Berat Kandili nedeniyle yayımladığı mesajında, bu mübarek gecenin birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesi temennisinde bulundu...

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Berat Kandili nedeniyle mesaj yayımladı. Mesajında bu kandilde de dualarının ülkemiz ve milletimiz için olacağını belirten Ayten, şu ifadeleri kullandı:

“Üç ayların manevi havası içerisinde idrak edeceğimiz kutsal gecelerden biri olan ve bizlere Ramazan ayını müjdeleyen Berat Kandili’ne, milletçe bir kez daha erişmenin mutluluk ve heyecanı içerisindeyiz.

Mübarek üç aylar içinde yar alan Berat gecemiz de biz Müslümanlara nefislerimizi terbiye edebilmek, vicdan muhasebemizi yapabilmek, kötülüklerden arınmak, hatalarımızı telafi yolunda çabalamak fırsatı sunmaktadır.

Ülkemiz ve milletimiz, Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremler sebebiyle zor günler geçirmekte. İnşallah bu zor günleri, birlik beraberliğimiz ve kardeşliğimizle atlatacağız; depremzede vatandaşlarımızın acılarını dindirecek ve devlet, millet el ele vererek yaşadığımız felaketin yaralarını inşallah birlikte saracağız. Bu kandilde de dualarımız, ülkemiz ve milletimiz için olacaktır.

Bir kez daha depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Güzel yarınlara olan inancımızı dualarımızla yeşerteceğimiz bir kurtuluş vesilesi olan bu mübarek gecenin birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesi temennisiyle Turhallı hemşerilerimin, üyelerimizin, milletimizin ve İslam dünyasının Berat Kandili’ni tebrik ediyorum.

Berat Kandili; tüm dünya insanlığına hayır, huzur ve kardeşlik getirsin.”