“HÜZÜNLERİMİZİ PAYLAŞARAK AZALTALIM”




17 Şubat 2023, 13:46

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Miraç Kandili dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Ayten mesajında, “Depremden etkilenen her bir kardeşimizin yüreğine dualarımızla dokunalım, hüzünlerimizi paylaşarak azaltalım” ifadelerine yer verdi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, mübarek üç ayların ikinci kandili olan Miraç Kandili dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Ayten, mesajında:

Üç ayların en önemli gecelerinden biri olan Miraç Kandili’ne bir kez daha kavuştuğumuz bu günlerde, deprem felaketi nedeniyle yaşadığımız acılar tazeliğini hala koruyor.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve binlerce vatandaşımızı kaybettiğimiz deprem, tüm ülkemizi yasa boğdu. Milletçe zor bir süreçten ve zor bir sınavdan geçtiğimiz bu dönemde idrak ettiğimiz bu mübarek kandil gününde birbirimizin umudu, birbirimizin yaşama sevinci olalım. Depremden etkilenen her bir kardeşimizin yüreğine dualarımızla dokunalım, hüzünlerimizi paylaşarak azaltalım.

Bir kez daha asrın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor; hayatını kaybeden insanlarımızın yakınlarına ve depreme maruz kalan vatandaşlarımıza sabırlar diliyorum. Milletimizin, hepimizin başı sağ olsun.Yaşadığımız bu büyük felaketin üstesinden inşallah devlet, millet el ele vererek geleceğiz. Bu zorlu günlerimizi, inşallah en kısa sürede geride bırakacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, zor bir dönemden geçtiğimiz bu süreçte her şart ve koşulda yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyen başta üyelerimiz olmak üzere, Turhallı hemşerilerimizin ve tüm İslam âleminin Miraç Kandil’ini yürekten tebrik ediyor, bu mübarek ve anlamlı gecenin, ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”ifadelerine yer verdi.