HAYDİ TURHAL ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI

08 Şubat 2023, 16:01

Değerli Üyemiz;

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremden etkilenen illerimizde genel hayatı olumsuz etkileyen şartların giderilmesi ve afetzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla yürütülen çalışmalara destek vermek amacıyla Odamız koordinasyonunda deprem bölgesine BATTANİYE, ISITICI , SU, ÇOCUK BEZİ, ÇOCUK MAMASI, KADIN HİJYEN SETİ, AKTİF ÇALIŞAN TÜPLÜ ISITICI, KURU GIDA MALZEMESİ, KONSERVE, KIŞLIK GİYSİ desteği sağlanacaktır.

Kampanyaya dahil olmak isteyen üyelerimiz ihtiyaç duyulan malzemeleri  10.02.2023 CUMA GÜNÜ SAAT:17:30'a kadar ODAMIZ HİZMET BİNASINDA oluşturulan YARDIM MALZEMESİ KABUL  noktasına teslim edebilirler.

Yardımlar afetzede vatandaşlarımıza iletilmek üzere 11.02.2023 CUMARTESİ SAAT:10:00'da deprem bölgesine gönderilecektir. Kampanyaya destekte bulunmak isteyen üyelerimizin odamızla irtibata geçmeleri rica olunur.

Bilgi için: