BAŞKAN AYTEN’DEN ÜÇ AYLAR MESAJI

23 Ocak 2023, 13:55

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten Mübarek Üç Aylar dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Ayten mesajında:

"Bugün, içerisinde kutlu gecelerimizi, kandillerimizi ve Ramazan ayımızı barındıran; bereket mevsimi mübarek üç aylara kavuşmanın heyecanını, sevincini ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bu kutlu zaman diliminin, birlik ve berberliğimizi pekiştirmemize, manevi duygularımızı güçlendirmemize, gönül zenginliğimizi artırmamıza, ahlaki ve insani değerlere önem vermemize ve dayanışma ruhumuzu muhafaza etmemize vesile olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Turhal'lı hemşerilerimizin, üyelerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Üç Aylarını ve Recep ayını tebrik ediyor, birlik, bereket ve hayırlar getirmesini diliyorum”