Yönetim Kurulumuz Saadet Partisi İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti…

20 Aralık 2022, 20:41

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Meclis Başkanımız Osman Atılgan, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte Saadet Partisi Turhal İlçe Başkanlığına iade-i ziyarette bulundular.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Meclis Başkanımız Osman Atılgan, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizden oluşan odamız heyeti, Saadet Partisi Turhal İlçe Başkanı Sadi Arhan ve İlçe Yönetimi tarafından karşılandı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, nazik konukseverlikleri için Saadet Partisi Turhal İlçe Başkanı Sadi Arhan ve İlçe Yönetimine teşekkür etti.

Saadet Partisi Turhal İlçe Başkanı Sadi Arhan’da Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Meclis Başkanımız Osman Atılgan, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizden oluşan odamız heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başarılar dilediler.

Karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden ziyaret dilek ve temenniler ile son buldu.