Yönetim Kurulumuz İYİ Parti İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti…

20 Aralık 2022, 20:26

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Meclis Başkanımız Osman Atılgan, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte İYİ Parti Turhal İlçe Başkanlığına iade-i ziyarette bulundular.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Meclis Başkanımız Osman Atılgan, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizden oluşan odamız heyeti, İYİ Parti Turhal İlçe Başkanı İbrahim Yavuz, Merkez İlçe Başkanı Arif Er, Parti çalışmaları için ilçemizde bulunan Genel Başkan Danışmanı Fatih Demirkol ve İlçe Yönetimi tarafından karşılandı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Turhal’ın her yönden gelişimi için tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte siyasi partilerin de desteğinin önemli olduğunu ifade ederek, el birliği içinde hareket edildiği takdirde Turhal’ın gelişimine katkı sunacak tüm projelerin kısa sürede hayata geçirilebileceğini dile getirdi.

İYİ Parti Turhal İlçe Başkanı İbrahim Yavuz, Merkez İlçe Başkanı Arif Er ve Parti çalışmaları için ilçemizde bulunan Genel Başkan Danışmanı Fatih Demirkol’da Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Meclis Başkanımız Osman Atılgan, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizden oluşan odamız heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başarılar dilediler.

Karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden ziyaret dilek ve temenniler ile son buldu.