Yönetim Kurulumuz Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti…

20 Aralık 2022, 19:57

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Meclis Başkanımız Osman Atılgan, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte Büyük Birlik Partisi Turhal İlçe Başkanlığına iade-i ziyarette bulundular.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Meclis Başkanımız Osman Atılgan, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizden oluşan odamız heyeti, Büyük Birlik Partisi Turhal İlçe Başkanı Mesut Nur, İl Başkanı Mustafa Omalar, İl Başkan Yardımcısı Osman Yakar ve İlçe Yönetimi tarafından karşılandı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, odamız tarafından sürdürülen çalışmalar hakkında Büyük Birlik Partisi Turhal İlçe Başkanı Mesut Nur, İl Başkanı Mustafa Omalar ve İlçe Yönetimine bilgiler verdi.

Büyük Birlik Partisi Turhal İlçe Başkanı Mesut Nur ve İl Başkanı Mustafa Omalar’da Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Meclis Başkanımız Osman Atılgan, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizden oluşan odamız heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başarılar dilediler.

Karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden ziyaret dilek ve temenniler ile son buldu.