Yönetim Kurulumuz Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti…

20 Aralık 2022, 19:33

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Meclis Başkanımız Osman Atılgan, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı H.Yücel Resuloğu’na iade-i ziyarette bulundular.

Ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Turhal İlçe Başkanı H.Yücel Resuloğlu Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Meclis Başkanımız Osman Atılgan, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek tekrar başarılar diledi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Turhal İlçe Başkanı H.Yücel Resuloğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Turhal İlçe Başkanlığı yönetimine nazik konukseverlikleri için teşekkür ederek,“İlçemizdeki Meslek Odaları, STK’lar, Siyasi Partilerimiz ve tüm kamu-kurum ve kuruluşlarımız ile her zaman olduğu gibi ortak paydada buluşmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Turhal’ın gelişimine katkı sunmak için tek başımıza değil hep birlikte ve ortak akılla hareket edeceğiz.”dedi.

Karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden ziyaret dilek ve temenniler ile son buldu.