Odamızın OKA’dan Sağladığı Destek İle Hayata Geçirdiği “TURHAL İŞLETMELERİ DIŞ TİCARET İLE BÜYÜYOR PROJESİ” Düzenlenen Sertifika Töreni İle Tamamlandı.




15 Aralık 2022, 17:26

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA)'nın yürüttüğü “2022 Yılı Katma Değerli Üretim ve İhracatın Geliştirilmesi Teknik Destek Programı” çerçevesinde odamız tarafından hazırlanan, “TURHAL İŞLETMELERİ DIŞ TİCARET İLE BÜYÜYOR PROJESİ” 40 saat süren eğitim, 160 saat süren danışmanlık faaliyetlerinin ardından gerçekleştirilen sertifika töreni programı ile tamamlandı.

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından Mart ayı itibariyle başvuruya açılan 2022 Yılı Katma Değerli Üretim ve İhracatın Geliştirilmesi Teknik Destek Programı 2. dönem çerçevesinde başvurusu kabul edilen ve Haziran ayında sözleşmesi imzalanan “TURHAL İŞLETMELERİ DIŞ TİCARET İLE BÜYÜYOR PROJESİ” 40 saat süren eğitim,  160 saat süren danışmanlık faaliyetlerinin ardından düzenlenen sertifika töreni programı ile tamamlandı.

Odamız Eğitim ve Konferans Salonunda gerçekleştirilen sertifika Törenine Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Tokat İl Koordinatörü Mehlika Dicle, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, birim uzmanları Murat Baltacı ve Emrah Oral, odamız Genel Sekreteri Alper Saygılı ve proje yürütücülüğünü üstlenen Kocaman Arge Danışmanlık Firması Yöneticisi ve Öğr.Gör.Mehmet Kocaman ve kursiyerler katıldı.

Sertifika dağıtımı öncesinde bir konuşma yapan Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Tokat İl Koordinatörü Mehlika Dicle kursiyerleri tebrik ederek, aldıkları eğitimler ile bölgemizin istihdamına ve ihracatına katkı sağlayacaklarını ümit ettiklerini söyledi.

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Tokat İl Koordinatörü Mehlika Dicle’nin ardından kursiyerlere hitaben bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’de, “Eğitimin son derece verimli geçtiğini, başta e-ihracat süreçleri, e-ticaret ve Dış Ticaret konusunda iş dünyamızı rekabette ön sıralara taşıyacak donanıma sahip olmanızı sağlayacak önemli kazanımlar elde ettiğinizi ümit ediyorum.

Girişimciliği ve girişimcilerimizi önemsiyor ve de destekliyoruz. Turhal Ticaret ve Sanayi Odası olarak bundan sonraki süreçte de inşallah yapacağımız proje bazlı çalışmalar ile yeni kapılar aralamaya devam edeceğiz.”dedi.

Konuşmaların ardından tören kursiyerlere sertifikalarının verilmesi ile son buldu.