Tokat TSO ve Tokat Ticaret Borsası’ndan Odamıza Ziyaret…

13 Aralık 2022, 12:24

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Gökdere, Meclis Başkanı Emin Yılar ve Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bora, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Meclis Başkanımız Osman Atılgan ile Meclis Üyelerimizin de hazır bulunduğu ziyarette Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Gökdere, Meclis Başkanı Emin Yılar ve Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bora, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten ve meclis üyelerimize yeni dönemde yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Gökdere, Meclis Başkanı Emin Yılar ve Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bora’ya teşekkür etti.

Oda ve borsa çalışmalarının da ele alındığı ziyaret dilek ve temenniler ile son buldu.