CHP Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz Odamızı Ziyaret Etti…

12 Aralık 2022, 20:32

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı H.Yücel Resuloğlu, İl Genel Meclis Üyeleri ve İl-ilçe yöneticileri birlikte Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Odamız Meclis Üyesi Osman Atılgan, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizin de hazır bulunduğu ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten ve meclis üyelerimize yeni dönemde başarılar diledi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı H.Yücel Resuloğlu, İl Genel Meclis Üyeleri ve İl-ilçe yöneticilerine teşekkür etti.

İlçemiz sanayici ve tüccarlarının sorunlarının da görüşüldüğü ziyaret dilek ve temenniler ile son buldu.