Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’e Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam ediyor…

09 Aralık 2022, 14:15

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Ziyaretler çerçevesinde, Turhal Güreş Severler Spor Kulübü Derneği Başkanı ve Türkiye Güreş Federasyonu Tokat İl Temsilcisi Ali Genç ile Yönetim Kurulu üyeleri, odamız üyesi Gökhan Tuncel, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’i ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Turhal Güreş Severler Spor Kulübü Derneği Başkanı ve Türkiye Güreş Federasyonu Tokat İl Temsilcisi Ali Genç ile Yönetim Kurulu üyelerine ve odamız üyesi Gökhan Tuncel’e teşekkür etti.

Ziyarette ayrıca, Turhal Güreş Severler Spor Kulübü Derneği Başkanı ve Türkiye Güreş Federasyonu Tokat İl Temsilcisi Ali Genç Ata sporumuz güreşe katkılarından Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu tarafından Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’e verilmek üzere gönderilen Teşekkür plaketini takdim etti. Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’de sporu, sporcuları önemsediklerini, desteklerinin her zaman devam edeceğini söyleyerek teşekkür etti.

Karşılıklı görüş alışverişi ile devam ziyaret dilek ve temenniler son buldu.