Zile TSO’dan Odamıza Ziyaret…

30 Kasım 2022, 17:50

Zile Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necati Bice, Meclis Başkanı Ali Eryılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Sesveren ve Oda Genel Sekreteri Ertuğrul Oğuz Şengör ile birlikte odamıza iade-i ziyarette bulunarak Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Meclis Başkanımız Osman Atılgan ile Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimize hayırlı olsun dileklerinde bulunarak başarılar dilediler.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten ve Meclis Başkanımız Osman Atılgan’da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Zile Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necati Bice, Meclis Başkanı Ali Eryılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Sesveren’e teşekkür ettiler.

Oda çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden ziyaret dilek ve temenniler ile son buldu.