Yönetim Kurulumuz Erbaa Ticaret ve Sanayi Odasını Ziyaret Etti…

21 Kasım 2022, 16:58

Meclis Başkanımız Osman Atılgan, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten beraberlerinde odamız Genel Sekreteri Alper Saygılı, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte 15 Ekim tarihinde gerçekleştirilen seçimde güven tazeleyerek tekrar Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Gökalp Coşkun’u ziyaret ettiler.

Ziyarette, Meclis Başkanımız Osman Atılgan ve Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp Coşkun ve ekibini tebrik ederek yeni dönemde kendilerine başarılar diledi.

Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp Coşkun’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Meclis Başkanımız Osman Atılgan, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten ile Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerimize teşekkür etti.

Oda çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden ziyaret, dilek ve temenniler ile son buldu.