TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Ak Parti Tokat Mv. Av.Yusuf Beyazıt Odamızı Ziyaret Etti…




14 Kasım 2022, 21:07

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Ak Parti Tokat Milletvekili Av. Yusuf Beyazıt, beraberinde Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, Ak Parti Tokat İl Başkanı Cüneyt Aldemir, Ak Parti Turhal İlçe Başkanı Yusuf Karakoyun, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

            Meclis Başkanımız Osman Atılgan, Yönetim ve Meclis Üyelerimizin de hazır bulunduğu ziyarette TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Ak Parti Tokat Milletvekili Av. Yusuf Beyazıt Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten ile Yönetim ve Meclis Üyelerimizi tebrik ederek yeni dönemde yapacakları çalışmalarda kendilerine başarılar diledi.  

            Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’de TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Ak Parti Tokat Milletvekili Av. Yusuf Beyazıt ve beraberindekilere nazik ziyaretleri için teşekkür etti.  

Ziyarette ayrıca, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten Üyelerimizin karşı kaşıya kaldıkları sorunların çözümü ile ilgili talep ve çözüm önerilerini TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Ak Parti Tokat Milletvekili Av. Yusuf Beyazıt’a iletti.

Karşılıklı görüş alış verişi ile devam eden ziyaret dilek ve temenniler ile son buldu.