Yönetim Kurulumuz Zile Ticaret ve Sanayi Odasını Ziyaret Etti…

14 Kasım 2022, 19:53

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten beraberinde Başkan Yardımcımız Savaş Dönmez, Musahip Üye Eray Dişli, Yönetim Kurulu Üyemiz Ali İhsan Ayan ve Meclis Üyemiz Zekeriya Öndeş ile birlikte 1 Ekim tarihinde gerçekleştirilen seçimde güven tazeleyerek tekrar Zile Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Necati Bice’yi makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Zile Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necati Bice ve ekibini tebrik ederek yeni dönemde kendilerine başarılar diledi.

Zile Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necati Bice’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’e ve Yönetim Kurulu üyelerimize teşekkür etti.

Oda çalışmalarının da ele alındığı ziyaret, dilek ve temenniler ile son buldu.