Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’e Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam ediyor…

08 Kasım 2022, 19:50

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’e hayırlı olsun ziyaretleri olağanca hızıyla devam ediyor.

Ziyaretler çerçevesinde, Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, belediye meclis üyeleri ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’i ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’de, Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler ve Belediye Meclis Üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederken, “İlçemizdeki Meslek Odaları, STK’lar ve tüm kamu-kurum ve kuruluşlarımız ile her zaman olduğu gibi ortak paydada buluşmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Turhal’ın gelişimine katkı sunmak için tek başımıza değil hep birlikte ve ortak akılla hareket edeceğiz” dedi.

Karşılıklı fikir alışverişi ile devam eden ziyaret dilek ve temenniler ile son buldu.