Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’e Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam ediyor…

29 Ekim 2022, 23:56

22 ve 29 Ekimde gerçekleşen odamız organ seçimlerin de Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’e hayırlı olsun ziyaretleri olağanca hızıyla devam ediyor.

Ziyaretler çerçevesinde Şeker-İş Sendikası Genel Mali Sekreteri İlhan Özyurt ve Şeker-İş sendikası Turhal Şube Başkanı ve Türk-İş İl Temsilcisi Nurullah Alpat, Medical Park Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Bilal Durmaz ile CHP Turhal İlçe Başkanı H.Yücel Resuloğlu Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’i ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Meclis Üyemiz Osman Atılgan’ın da hazır bulunduğu ziyaretlerde Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.