Odamızın Yeni Yönetimi Belli Oldu...

29 Ekim 2022, 23:03

Odamızın 22 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılan komite ve meclis üyelikleri seçimlerinin ardından oluşan 20 kişilik Meclisi tekrar sandık başına giderek Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu Üyelerini belirledi.

Odamız da komite seçimlerinin ardından belirlenen Meclis, Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu Üyelerini belirledi. İlçe Seçim Kurulu gözetiminde yapılan seçimde meclis üyeleri 1 sandıkta, 7'er kişiden oluşan Yönetim Kurulu asil ve yedek üyelikleri ile 6’ar kişiden oluşan Disiplin Kurulu asil ve yedek üyelikleri için oy kullandı.

Buna göre, odamız Yönetim Kurulu Başkanlığına Erol Ayten, asil üyeliklere Mesut Aydın, Savaş Dönmez, Mehmet Misafir, Eray Dişli, Ali İhsan Ayan, Murat Solmaz seçilirken,  Disiplin Kurulu Üyeliklerine ise Hasan Basri Görkan, Abdullah Ay, Uğur Yiğit, Kemal Yurtcu, Mehmet Birol ve Davut Burbut seçildi.

İlçe Seçim Kurulu gözetiminde yapılan seçimlerin onanmasının ardından Meclis ve Yönetim Kurulları toplanarak görev dağılımını gerçekleştirecek.