Tokat ESOB Başkanı Fehmi Çankaya ve TESK’e Bağlı Oda Başkanları Odamızı Ziyaret Etti…




22 Ekim 2022, 22:39

Tokat ESOB Başkanı Fehmi Çankaya beraberinde Tokat Ekmekçiler Odası Başkanı Bekir Yurtbay, Turhal Madeni Eşya Elektrik, Elektronik Teknisyenleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Poyraz, Kahveciler Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fatih Aksu, Giyim Mensucat ve Deri İşleri Sanatkarları Odası Başkanı Serkan Atalayın ile birlikte geçtiğimiz hafta sonu yapılan odamız organ seçimlerinin ardından Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’e nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

            Meclis Üyemiz Osman Atılgan’ında hazır bulunduğu ziyarette Tokat ESOB Başkanı Fehmi Çankaya beraberindeki oda başkanları Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten ve meclis üyelerimize yeni dönemde başarı dileklerinde bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tokat ESOB Başkanı Fehmi Çankaya ve Oda Başkanlarına nazik ziyaretleri için teşekkür ederken, “İlçemizdeki Meslek Odaları ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızla her zaman olduğu gibi ortak paydada buluşmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Turhal’ın gelişimine katkı sunmak için tek başımıza değil hep birlikte ve ortak akılla hareket edeceğiz” dedi.

Karşılıklı fikir alışverişi ile devam eden ziyaret dilek ve temenniler ile son buldu.