Turhal Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Dönmez Odamızı Ziyaret Etti…

28 Ekim 2022, 21:44

Turhal Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dönmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Yeşilırmak Mahallesi Muhtarı Eyüp Apohan geçtiğimiz hafta sonu yapılan odamız organ seçimlerinin ardından Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Turhal Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dönmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten ve meclis üyelerimize yeni dönemde başarı dileklerinde bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Turhal Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dönmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Yeşilırmak Mahallesi Muhtarı Eyüp Apohan’a teşekkür etti.

Turhal ekonomisi ve ticari hayatının da konuşulduğu ziyaret dilek ve temenniler ile son buldu.