CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz Odamızı Ziyaret Etti…

27 Ekim 2022, 19:26

Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı H.Yücel Resuloğlu ve ilçe yöneticileri birlikte geçtiğimiz hafta sonu yapılan odamız organ seçimlerinin ardından Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Odamız Meclis Üyesi Osman Atılgan’ında hazır bulunduğu ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim Durmaz Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten ve meclis üyelerimize yeni dönemde başarılar diledi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, CHP İlçe Başkanı H.Yücel Resuloğlu ve ilçe yöneticilerine teşekkür etti.

İlçemiz sanayici ve tüccarlarının sorunlarının da görüşüldüğü ziyaret dilek ve temenniler ile son buldu.