ODAMIZ ORGAN SEÇİMLERİ TAMAMLANDI

22 Ekim 2022, 23:06

Odamız, organ seçimlerinin birinci aşaması olan meslek komite üyeliği ve meclis üyeliği seçimi için üyelerimiz sandık başına gitti. 2022-2026 yılları arasında faaliyet gösterecek olan meslek komitesi, meclis asil üyeleri ile yedeklerinin belirlendiği seçimler, Odamız Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz ve Yönetim Kurulu Üyemiz Erol Ayten tarafından hazırlanan iki ayrı listenin yarıştığı seçimde, Turhal İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından 8 sandık kurulu oluşturuldu. Seçim sonucunda 8 meslek grubunun tamamını Yönetim Kurulu Üyemiz Erol Ayten’in listesi aldı.

Meslek komitesi ve Meclis üyeliği seçim tutanakları odamız ilan panosunda 1 iş günü ilan edilip kesinleşen sonuçlardan sonra  29 ekim 2022 Cumartesi günü Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile disiplin kurulu seçimleri gerçekleştirilecek ve odamız seçim süreci tamamlanacak.