Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun...




07 Ekim 2022, 10:11

Turhal Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Çenesiz Mevlid Kandili münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Çenesiz kandil münasebeti ile yayımladığı mesajında:

            ’’Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V)’in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili’ni, bir kez daha birlik ve beraberlik duyguları içinde idrak etmenin mutluluğuna erişmiş bulunmaktayız.

            Bu gece; Peygamberimizin hayatını, mesajlarını yeniden hatırlayacağımız, düşüneceğimiz ve insanlığa getirdiği bütün değerleri anlayıp, hayatımızı O'nun güzel ahlakıyla güzelleştirebileceğimiz bir manevi yenilenme fırsatıdır.

            İnsanlık âlemine bir kurtuluş müjdecisi olarak gönderilen ve insanlığın ufkunu aydınlatan sevgili peygamberimizin dünyaya teşrif ettiği bu mübarek günde, Mevla’nın sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden ve gönüllere umutla huzuru dolduran o yüce dergâhından hepimizin bir nebze de olsa faydalanmasını dilerim.

            Bu vesileyle; Sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümü olan Mevlid kandilinin bütün insanlığa rahmet ve huzur getirmesini Yüce Mevla'dan niyaz eder, bütün İslam âleminin, değerli hemşehrilerimin ve kıymetli üyelerimizin Mevlid Kandili'ni tebrik eder; birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ederim" dedi.