Odamız Organları Seçim Tarihleri, Seçmen Listelerinin Askıya Çıkarılması ve Listelere İtiraz Hk.

04 Ekim 2022, 08:30

Odamız Organ Seçimleri  İlçe Seçim Kurulu Başkanlığınca belirlenen takvime göre 22 EKİM 2022 CUMARTESİ günü hizmet binamızın 3. Katında bulunan Konferans salonunda, 09.00-17.00 saatleri arasında gizli oy açık tasnif esaslarına göre yapılacaktır.

8 meslek grubuna ait İlçe Seçim Kurulunca onaylanan seçme ve seçilme yeterliliğine sahip olan üyelerimizin kayıtlı olduğu listeler 04 Ekim 2022 Salı günü itibariyle odamız hizmet binasında askıya çıkarılmış, (3) tam iş günü odamız ilan panosunda incelemeye açık olacaktır. İlçe Seçim Kurulunca onaylanan seçme ve seçilme yeterliliğine sahip olan üyelerimizin kayıtlı olduğu listeler 06 Ekim 2022 Perşembe günü saat 17.30’da askıdan indirilecektir.

Üyelerimizin herhangi bir hak kaybına uğramamaları için Listeleri kontrol etmeleri ve listelere karşı itirazı olanların, askı süresi içinde belgeleri ile birlikte Turhal İlçe Seçim Kurul Başkanlığı’na müracaat etmeleri ilanen duyurulur.