10. Tokat Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Yöresel Ürünler Fuarı Kapılarını Açtı…




27 Eylül 2022, 23:03

Bu sene 10. düzenlenen Tokat Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Yöresel Ürünler Fuarı Kapılarını Açtı.

            Fuarın açılış programına Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Ak Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Tokat GOP Üniversitesi Rektörü Bünyamin Şahin, Tokat İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahri Bostancı, Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, Tokat TSO Başkanı Dr. Ali Çelik, Niksar TSO Başkanı M.Bülent Aybak, Zile TSO Başkanı Necati Bice, Ziraat Odaları Başkanları, STK Başkanları ve çiftçiler katıldı.

            Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program, yapılan konuşmaların ardından dua edilmesi ve açılış kurdelesinin kesilmesi ile devam etti. 

            Açılış sonrası Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Ak Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Tokat GOP Üniversitesi Rektörü Bünyamin Şahin, Tokat İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahri Bostancı, Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, Tokat TSO Başkanı Dr. Ali Çelik, Niksar TSO Başkanı M.Bülent Aybak, Zile TSO Başkanı Necati Bice, Ziraat Odaları Başkanları ve diğer STK Başkanları katılımcı firmaların standlarını ziyaret ederek hayırlı ve bereketli bir fuar süreci geçirmelerini dilediler. 

            Açılışta stant ziyaretleri gerçekleştiren Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz odamız üyesi Kayseri Şeker standını ziyaret ederek firma yöneticilerine hayırlı ve bol kazançlar diledi.

                Bu yıl 10. kez kapılarını açan Tokat Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Yöresel Ürünler Fuarı 1 Ekim tarihine kadar ziyaret edilebilecek.