Dış Ticaret-E-ticaret ve E-İhracat Eğitimlerimiz başlıyor.




26 Ağustos 2022, 11:15

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA)’nın sözleşme makamı olduğu “2022 Yılı Katma Değerli Üretim ve İhracatın Geliştirilmesi Teknik Destek Programı” 2’inci dönem çerçevesinde desteklenmeye değer görülen ve odamız tarafından yürütülmekte olan TR83/22/TD/0006 referans numaralı  “Turhal isletmeleri dış ticaret ile büyüyor” başlıklı projemiz kapsamında eğitimler başlıyor.

Bu kapsamda, odamız üyesi işletmelere dış ticaret ve e-ihracat başta olmak üzere alınması planlanan eğitim ve danışmanlık hizmeti 10 gün eğitim (40 saat) 20 gün danışmanlık (160 saat) olarak planlanmıştır. Eğitimler Odamız konferans salonunda günde 4 saat olmak üzere gerçekleştirilecektir.

Danışmanlık faaliyetleri ise odamız tarafından belirlenen 20 firmaya yönelik olarak yapılacak olan işletme ziyaretleri ile gerçekleştirilecektir. Danışmanlık faaliyetlerinde işletmenin dış ticaret yöneticilerine veya yönetici adaylarına bilgilendirici sunumlar yapılacak dijital kanallar başta olmak üzere lojistik gümrükleme ve dış ticaret e-ihracat gibi konulara yazılı ve sözlü olarak anlatılacaktır.

Eylül ayı içerisinde başlayacak olan eğitimlere katılmak isteyenlerin ekte yer alan başvuru formunu doldurarak odamıza bizzat müracaat etmeleri gerekmektedir.

İlgililere duyurulur.

Başvuru formunu İndirmek İçin TIKLAYINIZ...