NİCE YILLARA...




10 Nisan 2018, 21:30

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173. Kuruluş yıl dönümü münasebeti ile Turhal ilçe Emniyet Müdürü Tahsin Şahin'i makamında ziyaret etti.

            Ziyarette açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz “Bu Yıl 173. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutlayan başarılı bir geçmişe sahip olan Emniyet Teşkilatımız, kişi hak ve özgürlüklerinin korunması, kamu düzeniyle halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması konusunda takdire şayan bir çaba içindedir. Yetkilerini yasalardan, desteğini halktan alan Emniyet Teşkilatımız ve Polisimiz, demokratik düzenin en önemli teminatlarından birini oluşturmaktadır.

Emniyet Teşkilatımızın ve Polisimizin, topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla ve halkımızla bütünleşerek en iyi şekilde devam ettireceğine olan inancımız tamdır. Türk Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümünde, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyor, halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan başta Sayın Emniyet Müdürümüz olmak üzere mesai arkadaşlarına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesizin ardından konuşan Turhal İlçe Emniyet Müdürü Tahsin Şahin de  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.