ÇENESİZ GÜVEN TAZELEDİ.




07 Nisan 2018, 19:51

Odamız Meslek Komitesi ve Meclis Üyelikleri seçimleri yapıldı.

            Hakim gözetiminde yapılan seçimlerde Saat 10.00 da başlayan oy verme işlemi, 17.00'de sona erdi.  Toplam 8 sandıkta kayıtlı 603 üyemiz den 352'si, toplam 20 koltuklu Odamız Meclis Üyelerini yeniden belirlemek için oy kullandı.

            Başka adayın bulunmadığı seçimlerde Ömer Çenesiz güven tazeledi. Oy sayım işleminin ardından açıklamalarda bulunan Ömer Çenesiz, üyelerimizin gösterdikleri ilgi ve teveccühe teşekkür etti.

            Çenesiz yaptığı açıklamada şunları söyledi:

            "Turhal Ticaret ve Sanayi Odamızın Meslek Komitesi ve Meclis Üyelikleri seçimlerini üyelerimizin ilgisi teveccühü ile tamamlamış bulunuyoruz. Değerli üyelerimize başta şahsım olmak üzere, diğer meclis üyesi arkadaşlarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Daha önce meclisimiz de birlikte çalışmaktan mutluluk ve gurur duyduğum bazı arkadaşlarımız yeni dönemde bizimle olamayacaklar. Kendileri ile bugüne kadar ilçemiz ve bölgemiz ekonomisinin gelişmesi noktasında bir çok önemli çalışmaya imza attık. Kendileri bu süre içerisinde işlerinden sürekli feragat ederek bizlerle oldular. Ben birlikte görev yaptığımız süre içerisinde gösterdikleri özveriye sonsuz teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamlarında ve çalışmalarında başarılar diliyorum. İnşallah bundan sonra yeni meclis üyesi arkadaşlarımız ile de ilçemiz ve bölgemiz ekonomisinin gelişmesi ve daha ileri seviyelere yükselmesi için önemli çalışmalara birlikte imza atacağız. Ben, bundan sonra birlikte yürüyeceğimiz yeni yol arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum."dedi.

            Çenesiz açıklamasının sonunda;"Bölgenin en dinamik Sivil Toplum Kuruluşu olan Turhal Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni dönemde hizmet alanında ki ticari ve sosyal hayata yön veren faaliyetleri yerinde gerçekleştirmeye devam edecektir."dedi.  

            Odamız Meclis Başkanlığı ve Yönetim Kurulu bir hafta sonra yapılacak olan seçimle belirlenecek.