Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun...




01 Mayıs 2022, 17:18

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz Ramazan Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayımladı. Çenesiz mesajında bayramların manevi yapımızın olgunlaşmasına vesile olduğunu kaydetti.

            Çenesiz Ramazan Bayramı münasebeti ile yayımladığı mesajında:

            "Manevi huzurla idrak ettiğimiz on bir ayın sultanı Ramazan ayının ardından, bizi mübarek bayram günlerine ulaştıran yüce rabbimize hamd ediyor, üyelerimiz ve hemşerilerimizle birlikte Ramazan Bayramı'na erişmenin mutluluğu ve huzurunu yaşıyoruz.

Sevgi, saygı, dayanışma ve paylaşmanın perçinlendiği bayramlar, bireyleri birbirine yakınlaştıran, sıkıntılarından uzaklaştırıp hayatlarına umut ve sevgi aşılayan özel günlerdir.

Günlük yaşam içerisinde yeteri kadar hayatımıza yansıtamadığımız paylaşma, ziyaret etme, gönül alma gibi duyguları doyasıya yaşama fırsatına da eriştiğimiz bayramlarımız, manevi yapımızın olgunlaşmasına da vesile olmaktadır.

Koronavirüs salgını nedeniyle ne yazık ki iki yıldır mahzun geçirdiğimiz Ramazan ayının ardından kavuştuğumuz bayramı bu yıl sevdiklerimiz ile birlikte inşallah huzurlu ve mutlu bir şekilde geçireceğiz.

            Her ne kadar artık hayatımızdan salgın kelimesi çıkıyor gibi görünse de gelecek bayramları hep birlikte kutlayabilmek, bayram sofralarımızda yine beraber olabilmek, sevdiklerimizle kucaklaşabilmek için, lütfen bu bayramda da belli kurallara uymaya özen gösterelim.

Tüm dünyanın zor bir süreçten geçtiği bu dönemde ülke olarak, el ele vererek ve birbirimize sahip çıkarak, inşallah yaşadığımız zorlukları ve güçlükleri birlikte atlatacak, daha güzel günlere hep birlikte kavuşacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle; Sevginin, saygının, barış ve kardeşliğin yüreklerdeki coşkusunun arttığı bu bayramı tüm halkımız ile birlikte yaşamanın heyecanı içerisinde, aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin değerli aileleri başta olmak üzere tüm halkımız ile üyelerimizin, Ramazan Bayramı’nı en içten duygularla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım."ifadelerine yer verdi.