YÖNETİM KURULUMUZ ODA BAŞKANLIKLARINI ZİYARET ETTİ…




15 Şubat 2022, 19:24

Meclis Başkanımız Bekir Ay ve Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz beraberlerinde Başkan Yardımcımız Cengiz Öz, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz M.Erdem URAL, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Süleyman Aykut ve Yalçın Çetin ile birlikte seçimlerini tamamlayarak göreve başlayan oda başkanlarına kutlama ziyareti gerçekleştirdiler.

Ziyaretler çerçevesinde Yönetim Kurulumuz ilk olarak Ocak ay'ı içerisinde yapılan son seçimde Turhal Kahveciler, Berberler, Kuaförler ve Otelciler Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine tekrar seçilen Fatih Aksu'yu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Meclis Başkanımız Bekir Ay ve Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer ÇENESİZ Fatih Aksu'ya görevinde başarılar diledi. Turhal Kahveciler, Berberler, Kuaförler ve Otelciler Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Fatih Aksu'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Yönetim Kurulumuz İkinci ziyaretini Madeni Eşya Sanatkârları Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine tekrar seçilen Murat POYRAZ'a gerçekleştirdi. Meclis Başkanımız Bekir Ay ile Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Madeni Eşya Sanatkârları Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat POYRAZ'ı tebrik ederek, görevinde başarılar dilediler.

Meclis Başkanımız Bekir Ay, Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer ÇENESİZ ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz daha sonra son yapılan seçimlerde Giyim, Mensucat ve Deri İşleri Sanatkârları Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı Görevine seçilen Melike Atalayın’ı ziyaret ederek görevlerinde başarılar dilediler ve kendilerini tebrik ettiler.

Her üç oda başkanı da ziyaretlerden duydukları memnuniyetleri dile getirerek Meclis Başkanımız Bekir Ay, Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz ve Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ettiler.

Ziyaretler de ayrıca oda çalışmaları da ele alınırken esnaf ve iş adamlarımızın da sorunları üzerine görüş alış verişinde bulunuldular.