Yönetim Kurulumuz Vergi Dairesi Müdürü Barış Sönmez’i Ziyaret Etti…




15 Şubat 2022, 16:15

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer ÇENESİZ beraberinde Başkan Yardımcımız Cengiz Öz, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz M.Erdem URAL, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Süleyman Aykut ve Yalçın Çetin ile birlikte Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı Grup Müdürlüğü görevine atanan Turhal Vergi Dairesi Müdürü Barış Sönmez’i ziyaret ettiler.

            Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz Vergi Dairesi Müdürü Barış Sönmez’e görev süresi boyunca Turhal’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde ve görev yerinde başarılar diledi.

            Vergi Dairesi Müdürü Barış Sönmez’de Turhal’da görev yapmaktan mutlu olduğunu, Turhal Ticaret ve Sanayi Odamız ile her zaman güzel işbirlikleri gerçekleştirdiklerini dile getirerek bu işbirlikleri için Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz ve Yönetim Kurulu üyelerimize teşekkür etti.

Karşılıklı görüş alış verişi ile devam eden ziyaret Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz tarafından Vergi Dairesi Müdürü Barış Sönmez’e ilçemizde yapmış olduğu hizmetlerin anısına teşekkür plaketi vermesi ile son buldu.