ÜÇ AYLARINIZ VE REGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN...




03 Şubat 2022, 09:32

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz Regaip Kandili ve üç ayların başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı. 

            Çenesiz, mesajında mübarek üç ayların manevi ikliminin ilk müjdecisi Regaib Kandilini idrak etmenin huzurunu yaşadıklarını belirtti.

Yüce Allah'ın insanlara rahmet ve nimetlerini çokça ihsan ettiği üç ayların manevi coşkunun, feyzin, bereketin ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı mevsim olduğunu aktaran Çenesiz, mesajında:

"Bereket ve maneviyat mevsimi olarak nitelendirdiğimiz mübarek üç aylara girmiş bulunmaktayız. Üç aylar, milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, yapılan duaların kabul edildiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yüksek seviyeye ulaştığı rahmet, mağfiret ve merhamet mevsimidir.

Allah’ın rahmetinin üzerimize manevi bir sağanak gibi yağdığı, lütuf ve kereminin bizleri kuşattığı, mübarek üç ayların manevi ikliminin ilk müjdecisi Regaib Kandilini idrak etmenin huzurunu yaşıyoruz.

Birbiri ardına açılan rahmet ve mağfiret kapıları olan Recep, Şaban ve Ramazan iklimine girdiğimiz şu günlerde, dualarımızın kabul olması ve Ramazan'a gönül huzuruyla kavuşmak dileğiyle, Turhallı hemşerilerimizin, değerli üyelerimizin ve tüm İslam Alemi'nin Regaip Kandilini tebrik ediyor, bu vesile ile devletimizin bekasını, vatanımızın ve milletimizin her türlü afet ve musibetten korunmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum."dedi.