Yönetim Kurulumuz Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odasına Hayırlı Olsun Ziyareti Gerçekleştirdi…

04 Ocak 2022, 17:56

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz beraberinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Cengiz Öz ve Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz M.Erdem Ural ile birlikte 3 Ocak tarihinde gerçekleştirilen Turhal Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odasının genel kurulunda yeniden başkanlığa seçilen Ahmet Elitaş’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz Turhal Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası başkanlığına tekrar seçilmesinden dolayı Ahmet Elitaş’a ve yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak tebrik etti.

Turhal Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Ahmet Elitaş’ta Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz’e ve Yönetim Kurulu üyelerimize ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Karşılıklı görüş alış verişi ile devam eden ziyaret dilek ve temenniler ile son buldu.