TSE Karadeniz Bölge Koordinatörü Erol Kaygı Odamızı Ziyaret Etti.




24 Kasım 2021, 17:33

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Karadeniz Bölge Koordinatörü Erol Kaygı, beraberinde Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Tokat İl Temsilcisi Sezai  Akçapınar ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz'i makamında ziyaret etti.

            Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Karadeniz Bölge Koordinatörü Erol Kaygı ziyarette, yaptıkları çalışmalar konusunda odamız ile iş birliğini geliştirmeyi amaçladıklarını belirterek, TSE’nin sürekli yenilenen faaliyetleri hakkında Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz'e bilgiler verdi. Kaygı ayrıca bölgedeki işletmelere verilen hizmet kalitesinin daha da artarak devam ettirilmesi amacıyla gerçekleştirdikleri çalışmalardan da söz etti.

            Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz'de Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Karadeniz Bölge Koordinatörü Erol Kaygı ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Tokat İl Temsilcisi Sezai  Akçapınar'ın gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ülkemizin uluslararası arena da, hak ettiği yeri ve payı almasının yolunun uzun soluklu rekabete dayanıklı kurum ve kuruluşlara sahip olmasından geçiyor, bunun en önemli unsurunun ise standardizasyon ve kaliteye yatırım yapmaktan geçiyor. Bu nedenle TSE önemli bir kurum ve önemli bir görev ifa ediyor. Belgelendirme çalışmalarının artarak devam etmesi Turhal iş dünyasının potansiyelini geliştirecektir” dedi.

            Karşılıklı fikir alış verişi ile devam eden ziyaret dilek ve temenniler ile son buldu.