Odamızdan Üyelerimize E-Ticaret Eğitimi...

28 Mart 2018, 00:00

Odamız tarafından üyelerimize yönelik değişen ve gelişen dünya ve ülkemiz ekonomisindeki gelişmeler hakkında bilgi vermek, üyelerimizin ve de sanayicilerin küresel ekonomide rekabet koşullarına uyum sağlayabilmeleri yanında rekabet güçlerinin attırılması ile birlikte Turhal da faaliyet gösteren işletmelerin ve de firmaların kurumsal kapasitelerinin gelişmesine destek vererek, bölgede sürdürülebilir ekonomik kalkınma sağlanmasına katkıda bulunmak amacı ile düzenlediğimiz seminerler, toplantılar ve eğitimler kapsamında ilçemizde faaliyet gösteren firmaların çalışanlarına yönelik olarak “E-Ticaret Eğitimi”  başlatıldı.

Odamız eğitim ve konferans salonunda gerçekleştirilen eğitime şirket çalışanlarının yanı sıra, bu alanda faaliyet göstermek isteyen işletme sahipleri de ilgi gösteriyor.

Odamız tarafından Türkiye’nin 2023 hedefleri doğrultusunda, firmaların profesyonel kadrolarının hızla değişen koşullara ayak uydurmasını sağlamak amacıyla başlatılan eğitimde, katılımcılara dört gün boyunca Gazi Osman Paşa Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mehmet Kocaman tarafından E-Ticaretin Özellikleri, E-Ticaretin Yararları, E-Ticarette Sözleşme Oluşturmak, E-Ticarette Mal ve Hizmet Almak vb. konu başlıklarında hazırlanan teorik ve uygulamalı eğitimler verilecek.

Dört gün boyunca gerçekleştirilecek olan eğitimler katılımcılara sertifikalarının dağıtılması ile sona erecek.