ŞEHİDİMİZ GÖKHAN GÜLLÜ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI...




23 Mart 2018, 18:38

Zeytin Dalı operasyonu kapsamında Suriye’nin Afrin kentinde arama tarama faaliyetleri sırasında önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan hemşehrimiz Piyade Sözleşmeli Er Gökhan Güllü (25) bugün Turhal’da son yolculuğuna uğurlandı.

         Şehit Piyade Sözleşmeli Er Gökhan Güllü’nün cenazesi, Turhal Devlet Hastanesi morgundan alınarak helallik alınmak üzere Celal Mahallesi’ndeki baba ocağına getirildi.

        Daha sonra Kesikbaş Camii’nde kılınan Cuma Namazı’nın ardından Şehit Güllü için Cumhuriyet Meydanı’nda İl Müftü Yardımcısı Ünal Tan tarafından cenaze namazı kıldırıldı.

         Cenaze namazının ardından okunan dualarla şehidin naaşı, tören mangasının omuzlarında cenaze aracına kadar taşındı. Şehidin cenazesi Turhal İlçe Merkezindeki Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.

          Cenaze törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Dr. Ömer Toraman, Ak Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Kaymakam Dr. Ahmet Süheyl Üçer, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, 48'inci Piyade Alay Komutanı Albay Aykut Biçeroğlu, Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehidin ailesi ile birlikte çok sayıda Turhallı hemşehrilerimiz katıldı.