Aziz Milletimizin Başı Sağolsun...

22 Mart 2018, 17:00

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz Afrin de Zeytin Dalı Harekatı kapsamında yürütülen arama ve tarama faaliyetleri esnasında teröristlerin kaçarken tuzakladıkları el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan üç askerimizden hemşehrimiz Piyade Sözleşmeli Er Gökhan Güllünün Şahadeti  nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz mesajında şu ifadeleri kullandı;

“Afrin de Zeytin Dalı Harekatı kapsamında yürütülen arama ve tarama faaliyetleri esnasında teröristlerin kaçarken tuzakladıkları el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu  şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Gökhan Güllü'nün şahadetini, derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Kahraman Askerimizin şahadet haberi tüm hemşehrilerimiz gibi bizleri de derinden üzmüştür. Şehidimiz ile birlikte diğer şehitlerimizin de acısı yüreklerimizi bir kez daha yakmıştır. Milletimiz ve halkımız bölücülere karşı kahramanca görev yapan aziz şehidimizi ve şehitlerimizi minnetle ve şükranla anacak, asla unutmayacaktır.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğünün muhafazası, milletimizin birlik ve beraberliği ile huzur ve güvenliğinin sağlanması uğruna, tertemiz kanını bu aziz vatan topraklarımıza akıtan kahraman şehidimiz Gökhan Güllü ile birlikte vatanımız ve bayrağımız uğruna canını feda eden tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli aileleri başta olmak üzere aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.