Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz 15 Temmuz Demokrasi Ve Millî Birlik Günü Anma Programına Katıldı.

16 Temmuz 2021, 11:02

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri ve hain darbe girişimi ve sonrasında milletimizin bu girişime karşı, dimdik ve beraberlik içinde duruşunun yıldönümü münasebetiyle Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz 15 Temmuz Şehitler Park'ında düzenlenen anma ve Demokrasi Nöbeti programına katıldı.

Turhal İlçe Kaymakamlığı ve Turhal Belediyesi tarafından organize edilen ve halkın yoğun ilgi gösterdiği programa, Turhal İlçe Kaymakamı Ali Gökay, Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler , Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, protokol üyeleri ile siyasi partilerin ilçe başkanları, şehit ve gazi aileleri ile STK temsilcileri katıldı.

Sela okunması ile başlayan, Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile devam eden anma programında başta 15 Temmuz gecesi şehit olan vatandaşlarımız ile aziz şehitlerimiz için dualar edildi.