Mahalle Muhtarlarından Odamıza Ziyaret...




11 Şubat 2021, 18:11

İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Serkan Kepçeli, G.O.P. Mahallesi Muhtarı Dursun Temur, Osman Gazi Mahallesi Muhtarı Mustafa Adıgüzel, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Necmettin Mengü ve Yunus Emre Mahallesi Muhtarı M.Duran Koçer Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz'e nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

Ziyarette karşılıklı görüş alış verişinde bulunulurken Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz Muhtarlarımızın zor şartlar ve kısıtlı imkanlarla fedakarca hizmetler yürüttüklerini belirterek "Muhtarlık müessesesi; kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup, yerel demokrasinin örneği olan, devletimizin her mahalle ve köydeki kurumsal temsilciliğidir. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir.

Muhtarlarımızın zor şartlar ve kısıtlı imkanlarla yürüttükleri fedakarca hizmetler yürüttüklerinin bilinci içerisinde, gerek milleti gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi ifa eden muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyor ve nazik ziyaretiniz için ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Serkan Kepçeli, G.O.P. Mahallesi Muhtarı Dursun Temur, Osman Gazi Mahallesi Muhtarı Mustafa Adıgüzel, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Necmettin Mengü ve Yunus Emre Mahallesi Muhtarı M.Duran Koçer'de Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz'e nazik kabullerinden dolayı teşekkür ederek başarılar dilediler.