Tokat Ekonomi Kurulu Toplantısı Tokat Valisi Dr.Ozan Balcı Başkanlığında Gerçekleştirildi...

29 Temmuz 2020, 14:36

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz'in de kurul üyesi olduğu Tokat Ekonomi Kurulu Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı başkanlığında, İl ve İlçe Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanının katılımı ile toplandı. Toplantıda Tokat’ın ekonomisine, üretimine katkı sağlamak için yapılacak çalışmalar ele alındı.

Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı'nın başkanlık ettiği toplantıya   Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, Tokat TSO Başkanı Dr. Ali Çelik, Niksar TSO Başkanı Mahmut Bülent Aybak, Zile TSO Başkanı Necati Bice, Tokat Esnaf Odaları Birliği Başkanı Fehmi Çankaya katıldı.