Anneler Gününüz Kutlu Olsun…




09 Mayıs 2020, 17:46

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz Anneler Günü münasebeti ile yazılı bir mesaj yayımladı. Çenesiz mesajında, "Annelerimizin gülen yüzleri, bizler için en değerli hazinedir."dedi.

            "Anneler Günü" münasebeti ile yazılı bir mesaj yayımlayan Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz mesajında:

            "Fedakarlık ve sevginin, merhamet ve şefkatin timsali olan annelerimiz,  hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren en değerli varlıklarımızdır. 

            Yeryüzünde en kutsal görevi üstlenen annelerimiz, şefkat dolu yürekleriyle bizlere her zaman yol gösterici olmuşlar ve karşılıksız sevginin en güzel örneklerini sergilemişlerdir. Bunun içindir ki anne sevgisi en büyük ve en kıymetli sevgilerden biridir. 

            Dünyanın en zor ve ulvi görevlerinden birini üstlenmiş olan annelerimiz, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenerek, aile ve toplum hayatının temel direğini oluştururlar. Bizleri biz yapan, bizi birbirimize kenetleyen, değerlerin yeşertilip, yaşatılmasında, kültürümüzün ve geleneklerimizin devam ettirilmesinde, toplumun şekillenmesinde, geleceğe umutla bakan çalışkan, idealist bir neslin yetiştirilmesinde şüphesiz ki en büyük pay annelerimizindir. 

            Büyüklere saygıyı esas alan, cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan bir geleneğin mensubu olan bizler de, evlat yetiştirmenin ulvi bir görev olduğunun idraki içerisinde; bu anlamlı günde onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olarak sevgimizi her fırsatta göstermek ve ömürlerinin sonuna kadar baş tacı etmek en büyük vazifemizdir.

            Annelerimizin gülen yüzleri, bizler için en değerli hazinedir. 

            Yerleri doldurulamaz annelerimizden hayatta olmayanlara rahmet dileklerimi, yaşayan annelerimize ise uzun ömürler diliyorum. Bu duygularla, başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere, varlık sebebimiz olan tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."dedi.