Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebeti ile bir mesaj yayımladı…




30 Nisan 2020, 20:49

         Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

            Çenesiz mesajında:

         “1 Mayıs emeğin ve alın terinin, üreterek çalışmanın takdir edildiği, barış, demokrasi, huzur ve güven içerisinde çalışmak isteyen işçi ve emekçilerin daha iyi çalışma koşulları için verdikleri mücadelenin simgesi  olan önemli bir gündür.

            Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlıklar düzeyine ulaşma yolunda hızla ilerleyen Türkiye’nin  en büyük destekçisi kuşkusuz çalışanlarımızdır.Yaptıkları fedakârca çalışmalarla kaynaklarımızı ürüne dönüştüren işçilerimiz, kalkınmamızın anahtarı haline gelmiştir.

            Ülkemiz, işçisinin ve tüm çalışanlarının haklarını sosyal diyalog anlayışı içerisinde daha ileri düzeylere çıkaracağına inanıyorum.

            Bu duygu ve düşüncelerle; büyük ve güçlü Türkiye hedefi doğrultusunda, ülkemizin gelişme ve kalkınma hamlelerine alın terleriyle büyük katkılar sağlayan, özveriyle çalışan tüm işçi ve emekçilerimizin “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”nü en içten dileklerimle kutluyor, bu günün kardeşlik, dayanışma, birlik ve beraberlik duygularımızın artmasına vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.