ÇENESİZ “HAKSIZ FİYAT ARTIŞI YAPAN FIRSATÇILARA AMAN VERMEYECEĞİZ”




13 Mart 2020, 21:49

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz Koronavirüs (Kovid-19) ile ilgili gelişmelerin ardından bazı ürünlerin fiyatlarında görülen artışlara karşı tedbirler aldıklarını belirtti.

            Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz yaptığı yazılı açıklamada, “Oda olarak 81 ildeki oda ve borsalarımızla birlikte ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı disiplin mekanizmalarımızı çalıştırmaya başlayacağımızı ve gerekli yasal işlemleri yapacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadelerini kullandı.

            Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile ilgili gelişmelerin ardından bazı ürünlerin fiyatlarında görülen artışlara karşı tedbirler aldıklarını belirten Çenesiz, şunları kaydetti:

            “Herkes bilmeli ki; vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız. Dünyanın felaketlerle boğuştuğu bir dönemde, birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz böylesi bir süreçte, bu tür uygulamalar milletimizde hem derin yaralar açmakta, hem de mağduriyetlere sebebiyet vermektedir. Bu sebeple konuya hassasiyetle eğilecek, fırsatçılara aman vermeyeceğiz. Fırsatçılara karşı gereken uygulamaları yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”dedi.