Odamız ile Kocaman Ar-Ge Danışmanlık Arasında Üyelerimize Özel Eğitim ve Danışmanlık Hizmeti Sözleşmesi İmzalandı.

10 Ocak 2020, 20:28

Odamız ile Kocaman Ar-Ge Danışmanlık ve İnovasyon Sanayi Ticaret ve Eğitim Hizmetleri arasında üyelerimize ve odamız personellerine uzaktan eğitim, yüz yüze eğitim, proje ve işletme danışmalığı konularında usul ve esasları belirleyen sözleşme imzalandı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz ile Kocaman Ar-Ge Danışmanlık ve İnovasyon Sanayi Ticaret ve Eğitim Hizmetleri firma sahibi Öğretim Görevlisi Mehmet Kocaman ile imzalanan sözleşmeye göre üyelerimiz:

• E-TİCARET VE E-İHRACAT EĞİTİMİ
  • DIŞ TİCARET UZMANLIĞI EĞİTİMİ
  • E-DEFTER VE E-FATURA UYGULAMASI EĞİTİMİ
  • MALİ TABLOLAR ANALİZİ VE YÖNETİCİLER İÇİN FİNANSAL OKUR YAZALIK
  • YÖNETİCİLER İÇİN İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ VE ÇALIŞAN MOTİVASYONU
  • YÖNETİCİLER İÇİN İŞLETME BÜTÇELERİ VE YATIRIM PROJE YÖNETİMİ

Sertifikalı olarak düzenlenecek olan  bu eğitimlere üyelerimiz sözleşme kapsamında herhangi bir ücret ödemeden katılabilecek.

Yine, yapılan sözleşme kapsamında üyelerimiz:

• TEMEL İNGİLİZCE
  • GELECEK VİZYONU ROBOTİK KODLAMA
  • BİLGİSAYAR PROGRAMLARI KULLANIMI-İLERİ SEVİYE EXCEL
  • SOSYAL MEDYA UZMANLIĞI
  • GİRİŞİMCİLİK VE İŞLETME YÖNETİMİ
  • MALİYET MUHASEBESİ TEORİ VE UYGULAMASI EĞİTİMİ
  • GENEL MUHASEBE EĞİTİMİ
  • BİLGİSAYARLI MUHASEBE EĞİTİMİ
  • İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ VE EĞİTİMİ
  • KURUMSAL İLETİŞİM VE KURUMSAL MARKA YÖNETİMİ

Bir eğitim döneminde haftada 10 saat olarak verilecek olan eğitim programlarından herhangi birine katılan üyemiz 50 TL.'sı ödeyerek sertifika alabilecek.