ODAMIZ ÜYELERİNE E-FATURA, E-DEFTER, E-İRSALİYE VE E-ARŞİV BİLGİLENDİRME SEMİNERİ DÜZENLENDİ.

04 Aralık 2019, 18:35

Odamız üyelerine QNB Finansbank tarafından ücretsiz KOBİ e-Dönüşüm Paketi ve paket içeriğindeki ürünler olan e-Fatura, e-Defter, e-İrsaliye ve e-Arşiv ürünleri ile ilgili bilgilendirme programı gerçekleştirildi...

Odamız Eğitim ve Konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Odamız Yönetim Kurulu Sayman Üyesi M.Erdem Ural, QNB Finansbank Tokat Şube Müdürü Hüseyin Eyitutun, üyelerimiz ile Serbest Muahsebeci ve Mali Müşaviler katıldı.

Toplantıda katılımcılara QNB Finansbank yetkilileri tarafından ücretsiz KOBİ e-Dönüşüm Paketi ve paket içeriğindeki ürünler olan e-Fatura, e-Defter, e-İrsaliye ve e-Arşiv ürünleri ile ilgili bilgilendirme gerçekleştirildi.

Odamız Eğitim ve Konferans salonunda gerçekleştirilen seminer soru-cevap bölümü ile sona erdi.